w

Vil du synge med Con Brio?

Kammerkoret Con Brio er et lite ensemble.
Vi har ledig plass for noen få stemmer " tilsammen en kvartett ", med en sopran, en alt, en tenor, og om mulig en bass.
Da blir vi ca 14-16 sangere.

05.03.201721:06 Con Brio

Andrey Mirgorodskiy ny dirigent i Con Brio.

I høst skal vi arbeide nytt repertor og planlegger konsert i Bodin kirke på allehelgeenssøndag i november.

Til neste år 2021 har vi initiert et samarbeidsprosjekt med Capella Petri og Vocal Art. Vi hadde også et slikt samarbeid med dem i november 2016 med Händels Messias og januar 2020 med Charpentier, Messe de Minuit.

Koret har siden 2016 opparbeidet seg et allsidig basisrepertoar med komposisjoner av Kverno, samtidig som vi også framfører annen musikk. Vi tar på oss sangoppdrag for sponsorer, julesang oppdrag, mm.Dette kan du lese mer om her på hjemmesiden vår.

For å synge hos oss, må du ha tidligere korerfaring. Det er også en fordel at du har en viss noteforståelse. Koret har et moderat aktivitetsnivå, som er en kombinasjon av sangernes og dirigentens ønsker. Vi øver i Hunstad og Bodin kirke, som har fantastiske øvings- og konsertlokale.

Vi mener at trivsel, trygghet, humor og motivasjon legger grunnlaget for at vi kan skape fin musikk sammen, og vi er derfor opptatt av et godt kormiljø. Vi øver på onsdager kl. 19.00 – 21.30.

Prøvesang arrangeres gjerne ved at du deltar på en øvelse i koret, hvor vi etterpå finner ut om dette er noe som passer for deg. Andre ganger gjøres dette individuelt - noe som avhenger av tidligere korerfaring.

Ta gjerne kontakt! Ring 48 00 14 11 send e-post til post@conbrio.no eller send melding til oss på vår Facebookside.