w

Vil du synge med Con Brio?

Kammerkoret Con Brio er et lite ensemble.
Vi har ledig plass for noen få stemmer " tilsammen en kvartett ", med en sopran, en alt, en tenor, og om mulig en bass.
Da blir vi ca 14-16 sangere.

05.03.201721:06 Con Brio

Vi har i fjor presentert Trond H.F. Kvernos Missa In Sono Tubæ, som er arrangert for blandet kor og messingkvintett. For å framføre dette, samarbeidet vi med koret Choriolis i Oslo, som ble ledet av Victoria Jakhelln Dawson fra Bodø, og vi hadde konsert både i Skøyen kirke og i Bodin kirke.

Å synge i Tronds ensemble, er en sann fornøyelse! Han er en inspirerende, kunnskapsrik, dyktig, trivelig og morsom korleder og også berømt komponist, som bidrar til at vi føler at vi utvikler oss både som kor og som enkeltsangere.

Les mer her om vår dirigent, Trond Hans Farner Kverno.

I våren 2019 har vi arbeidet med repertoar som spenner fra madrigaler til renesansemusikk og siste konsert var i Gildeskål gamle kirke.

Mot neste årskiftet har vi initiert et samarbeidsprosjekt med Capella Petri og Vocal Art. Vi hadde også et slikt samarbeid med dem i november 2016 med Händels Messias.

Koret har siden 2016 opparbeidet seg et basisrepertoar med komposisjoner av Kverno, samtidig som vi også framfører annen musikk. Dette kan du lese mer om her på hjemmesiden vår.

For å synge hos oss, må du ha tidligere korerfaring. Det er også en fordel at du har en viss noteforståelse. Koret har et moderat aktivitetsnivå, som er en kombinasjon av sangernes og dirigentens ønsker. Vi øver i Bodin kirke, som er et fantastisk øvings- og konsertlokale.

Vi mener at trivsel, trygghet, humor og motivasjon legger grunnlaget for at vi kan skape fin musikk sammen, og vi er derfor opptatt av et godt kormiljø. Vi øver på onsdager kl. 19.00 – 21.30 i Bodin Kirke.

Prøvesang arrangeres gjerne ved at du deltar på en øvelse i koret, hvor vi etterpå finner ut om dette er noe som passer for deg. Andre ganger gjøres dette individuelt - noe som avhenger av tidligere korerfaring.

Ta gjerne kontakt! Ring 48 00 14 11 send e-post til post@conbrio.no eller send melding til oss på vår Facebookside.