w

Vil du synge med Con Brio?

Vi har ledig plass til en sopran, en alt og en tenor. Oppstart nytt vår prosjekt endret til 13. februar.

05.03.201721:06 Con Brio

Vi har nylig satt opp Trond H.F. Kvernos Missa In Sono Tubæ, som er arrangert for blandet kor og messingkvintett. For å framføre dette, samarbeidet med koret Choriolis i Oslo, som ledes av Victoria Jakhelln Dawson fra Bodø, og vi hadde konsert både i Skøyen kirke og i Bodin kirke.

Å synge i Tronds ensemble, er en sann fornøyelse! Han er en inspirerende, kunnskapsrik, dyktig, trivelig og morsom korleder, som bidrar til at vi føler at vi utvikler oss både som kor og som enkeltsangere. 

I vår skal vi arbeide med repertoar som spenner fra madrigaler til renesansemusikk.

Mot neste årskiftet har vi initiert et samarbeidsprosjekt med Capella Petri og Vocal Art. Vi hadde et slikt samarbeid med dem i november 2016 med Händels Messias.

Koret har siden 2016 opparbeidet seg et basisrepertoar med komposisjoner av Kverno, samtidig som vi også framfører annen musikk. Dette kan du lese mer om her på hjemmesiden vår.

For å synge hos oss, må du ha tidligere korerfaring. Det er også en fordel at du har en viss noteforståelse. Koret har et moderat aktivitetsnivå som er en kombinasjon av sangernes og dirigentens ønsker.

Vi mener at trivsel, trygghet, humor og motivasjon legger grunnlaget for at vi kan skape fin musikk sammen, og vi er derfor opptatt av et godt kormiljø. Vi øver på onsdager kl. 19.00 – 21.30 i Bodin Kirke.

Prøvesang arrangeres gjerne ved at du deltar på en øvelse i koret, hvor vi etterpå finner ut om dette er noe som passer for deg. Andre ganger gjøres dette individuelt - noe som avhenger av tidligere korerfaring.

Ta gjerne kontakt! Ring 48 00 14 11 send e-post til post@conbrio.no eller PM til oss på vår Facebookside.