Vil du synge med Con Brio i 2021-2022 ?

Kammerkoret Con Brio er et lite ensemble.
Vi har ledig plass for noen få stemmer " tilsammen en kvartett ", med en sopran, en alt, en tenor, og om mulig en bass.
Vi er 16 sangere. Til en viss grad kan vi også ta med prosjektsangere på store prosjekter.

Vel møtt til oppstart tirsdag 24. august kl 1900 Hunstad kirke
05.03.201721:06 Con Brio

I 2021 forbereder vi en konsert med profanprogram i september 2021 med Brahms Liebeslieder Waltzer, mm.

Sist høst arbeidet vi med nytt repertor og gjennomførte en vellykket konsert "Sound of the Light" i Bodø domkirke på allehelgenssøndag 1. november. Vi hadde også solister fra Vocal art til konserten.

Koret har siden 2016 opparbeidet seg et allsidig basisrepertoar med både kirkemusikk og profanmusikk. Vi tar på oss sangoppdrag for sponsorer, julesang oppdrag, mm.Dette kan du lese mer om her på hjemmesiden vår.

I 2021 forbereder vi en konsert med profanprogram i september 2021 med Brahms Liebeslieder Waltzer, mm. Vi drøfter også et nytt samarbeidsprosjekt med Capella Petri og Vocal Art. Vi hadde også et slikt samarbeid med dem i november 2016 med Händels Messias og januar 2020 med Charpentier, Messe de Minuit.

For å synge hos oss, må du ha tidligere korerfaring. Det er også en fordel at du har en viss noteforståelse. Koret har et moderat aktivitetsnivå, som er en kombinasjon av sangernes og dirigentens ønsker. Vi øver i Hunstad kirke, som har fantastiske øvings- og konsertlokaler.

Vi mener at trivsel, trygghet, humor og motivasjon legger grunnlaget for at vi kan skape fin musikk sammen, og vi er derfor opptatt av et godt kormiljø. Vi øver en gang per uke på tirsdager i Hunstad kirke fra kl. 19.00 – 21.30.

Prøvesang arrangeres gjerne ved at du deltar på en øvelse i koret, hvor vi etterpå finner ut om dette er noe som passer for deg. Andre ganger gjøres dette individuelt - noe som avhenger av tidligere korerfaring.

Ta gjerne kontakt! Ring 48 00 14 11 send e-post til post@conbrio.no eller send melding til oss på vår Facebookside.

, click to open in lightbox

Relaterte artikler