Vil du synge med Con Brio i 2023 og mot vårt kommende jubileum i 2024?

Kammerkoret Con Brio er et lite ensemble.
Vi har ledig plass for noen få stemmer 1-2 av hver, sopran, alt, tenor og bass.
Vi er i dag 14 sangere. Vi kan også ta med prosjektsangere på store prosjekter. Vel møtt til tirsdagsøvelser kl 19.00 i Hunstad kirke.

November 2022 fremførte vi Dixit Dominus, En barokkonsert med verker av Scarlatti, Vivaldi, Leclair og Händel, for kor, solister og barokkorkester, hvor Cappella Petri spilte sammen med oss.

Con Brio presenterte konserten «Snart e det sommer» på Jektefartsmuseet i juni.

Det var fullt hus på Jektefartsmuseet med Con Brio tirsdag kveld 14. juni. Jektefartsmuseets kafe, Vengen Skafferi, har kapasitet på 70 publikum. Det var så stor interesse fra publikum slik at det måtte inn ekstrastoler for å romme 85 publikum.

I 2021 gjennomførte vi en konsert med profanprogram i september 2021 med Brahms Liebeslieder Waltzer, med solister, mm.

Høsten 2020 presenterte vi nytt repertoar og gjennomførte en vellykket konsert «Sound of the Light» i Bodø domkirke på allehelgenssøndag 1. november. Vi hadde også solister fra Vocal art til konserten.

Koret har siden 2016 opparbeidet seg et allsidig basisrepertoar med både kirkemusikk og profanmusikk. Vi tar på oss sangoppdrag for sponsorer, julesang oppdrag, mm. Dette kan du lese mer om her på hjemmesiden vår.

Vi hadde også et slikt samarbeid med Cappella Petri i november 2016 med Händels Messias og januar 2020 med Charpentier, Messe de Minuit.

For å synge hos oss, må du ha tidligere korerfaring. Det er også en fordel at du har en viss noteforståelse. Koret har et moderat aktivitetsnivå, som er en kombinasjon av sangernes og dirigentens ønsker. Vi øver i Hunstad kirke, som har fantastiske øvings- og konsertlokaler.

Vi mener at trivsel, trygghet, humor og motivasjon legger grunnlaget for at vi kan skape fin musikk sammen, og vi er derfor opptatt av et godt kormiljø. Vi øver en gang per uke på tirsdager i Hunstad kirke fra kl. 19.00–21.30.

Prøvesang arrangeres gjerne ved at du deltar på en øvelse i koret, hvor vi etterpå finner ut om dette er noe som passer for deg. Andre ganger gjøres dette individuelt - noe som avhenger av tidligere korerfaring.

Ta gjerne kontakt! Ring 48 00 14 11 send e-post til post@conbrio.no eller send melding til oss på vår Facebookside.