Fullt hus på Jektefartsmuseet med Con Brio

Con Brio presenterte konserten «Snart e det sommer» på Jektefartsmuseet

Det var fullt hus på Jektefartsmuseet med Con Brio tirsdag kveld 14. juni. Jektefartsmuseets kafe, Vengen Skafferi, har kapasitet på 70 publikum. Det var så stor interesse fra publikum slik at det måtte inn ekstrastoler for å romme 85 publikum.

Jektefartsmuseet har anskaffet piano og konserten med Con Brio ble innvielse av dette pianoet. Konserten var et samarbeidsprosjekt med Jektefartsmuseet og Con Brio.

Con Brio var de første som var så heldig å få tatt i bruk pianoet.

Jektefartsmuseet ønsker å satse mer på slike konserter og arrangement for publikum, hvor man kan nyte en konsert, sammen med kaffe, vin eller øl og noe å spise.

Con Brio ønsket velkommen til konserten med sommerlige sanger og viser. Konferansier Hege Lamark bandt konsertprogrammet sammen med nordnorsk humor og presentasjon av programmet.Det ble musikk av Halvdan Sivertsen, svenske korsanger, folketoner og mer moderne musikk. Felles for alle sangene var naturen, lengting mot lyset, og sommer.

Det ble også engelsk kormusikk, samt pianomusikk med korets dirigent Henrik Bechstrøm, og musikk med fløytearrangement, med fløytist Gunnar Kirkesæther.

Konserten fanget opp essensen av sommer og ble fremført i naturskjønne omgivelser på Jektefartsmuseet.

Driftsansvarlig Marianne Sørås Normann på Jektefartsmuseet er svært fornøyd med konsertsamarbeidet og gleder seg til potensielt videre samarbeid med Con Brio.

Program